Інноваційний маркетплейс Автопро: переваги

Тип статьи:
Авторская

Просування товарів в сучасному світі вимагає постійного розвитку продавців. Іноді необхідні великі знання і зусилля, щоб не залишитися за бортом. Питання про те продавати через інтернет або користуватися традиційним способом просування припущень залишається актуальним для більшості. Сьогодні вибір передбачає й інші варіанти: продавати через онлайн магазин або виходити на електронну площадку.

Не менш важливим є те, яку площадку вибрати. Спеціалізовані маркетплейси підходять не для всіх сфер торгівлі. Проте, існують спеціалізовані майданчики з великим трафіком і хорошою маркетинговою підтримкою. Однак це не має значення для продажу автозапчастин. На ринку України є такий сервіс, як Автопро.

Переваги платформи для продаж

Популярність майданчика пов'язана з тим, що сервіс задовольняє потреби різних за величиною і обороту компаній, що продають автозапчастини. Велика компанія або приватний продавець мають можливість вийти на цей ринок з мінімальними витратами. Створення власного сайту не завжди себе виправдовує. Це пов'язано з тим, що:

  1. Потребує тривалого процесу розробки ресурсу;
  2. Значні фінансові кошти;
  3. Починаючи з нуля, немає можливості витратити багато грошей.

Виходячи з цього, маркетплейс є хорошим шансом для всіх, хто хоче себе проявити. Великі компанії отримують величезний трафік, що конвертується в потік замовлень, а також можливість роботи в конкурентному середовищі і своєчасно визначати ще незайняті ніші.

Автопро є інструментом, де продаж розробників забезпечує процес торгівлі за допомогою різноманітних сервісів:

  1. Взаємодія з різними логістичними компаніями;
  2. Інтеграція моментальних банківських послуг;
  3. Страхування угод;
  4. Засоби протидії демпінгу.

Тут немає посередництва. Продавець працює безпосередньо з покупцями. Одна із сильних сторін маркетплейсів - підготовка покупця до здійснення угоди. За фактом, потрапляючи на сторінку продавця, покупець вже готовий до придбання потрібного товару.

Що обіцяє цей майданчик?

Інтерес покупця до будь-якого продає ресурсу полягає в тому, наскільки він може реалізувати свої плани. Найчастіше це залежить від ціни і асортименту. Автопро охоплює більшу частку ринку, що говорить про здорового конкурентного середовища. Це означає, що придбати тут запчастини можна за прийнятною ціною. Також пропонується якісний сервіс і швидка доставка.

З метою допомоги пошуку потрібної деталі представлені оригінальний каталог, параметричний пошук, що дозволяє за кілька секунд отримати детальну інформацію про цікавить продукті. В каталозі запропоновані мільйони найменувань запчастин від виробників з усього світу: Європи, Америки, Азії. Тут же представлена інформація про б/в запчастинах з авторазборок України. Покупець сам робить вибір, перебуваючи в безпосереднім контакті з продавцем.

RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!