Касовий апарат для ФОП у Києві та містах України за найкращою ціною від Гера Сервіс

Тип статьи:
Авторская

Касовий апарат для ФОП у Києві та містах УкраїниЧисло індивідуальних підприємців в Україні зростає з кожним днем. Водночас зростає попит на торговельно-електронне обладнання – касові апарати та фіскальні реєстратори. Для дотримання норм чинного в Україні законодавства про застосування ККА юридичні особи, зареєстровані як ФОП або індивідуальні підприємці, при взаєморозрахунках з покупцями товарів та послуг за готівку повинні використовувати контрольно-касове обладнання.

Крім того, купівля касового апарату потрібна підприємствам, які реалізують ліцензійні групи товарів (алкоголь, тютюнова продукція тощо).
Бажаєте купити контрольно-касове обладнання за ціною, нижчою від ринкової? Переходьте на сайт компанії Гера-Сервіс gera-service.com.ua. Наш онлайн-каталог постійно поповнюється актуальними пропозиціями та приємними знижками. Ми зібрали найбільш популярні моделі касових апаратів перевірених брендів, які вже отримали багато позитивних відгуків покупців.

Широкий асортимент касових апаратів на сайті Гера-Сервіс

Компанія Гера-Сервіс пропонує підприємцям, які ведуть бізнес у сфері продажу товарів та послуг, асортимент електронного торгового обладнання за доступними цінами. На сайті представлена продукція, доступна для замовлення:

  • касові апарати;
  • фіскальні реєстратори;
  • принтери чеків та етикеток;
  • сканери штрих-кодів та ін.

Ви зможете вибрати, оперативно замовити та купити обладнання для підприємства відповідно до технічних потреб вашого бізнесу. Ми працюємо з перевіреними постачальниками та пропонуємо обладнання відомих брендів, переважно з вбудованими модемами передачі даних на сервер державної фіскальної служби.

Окрім торгово-електронного обладнання, ми пропонуємо витратні матеріали, а також супутні послуги:

  1. встановлення програмного забезпечення;
  2. сервісне обслуговування;
  3. допомогу у виборі електроніки за заданими характеристиками;
  4. аксесуари до ККА;
  5. реєстрацію контрольно-касового обладнання у фіскальних органах.

В якому разі варто купити касовий апарат для ФОП 2 та 3 групи у Києві?

Для ФОП та індивідуальних підприємців використання ККА є обов'язковою умовою ведення бізнесу. Використання касового апарату дозволяє:

  • прискорити процес обслуговування покупців;
  • спростити взаєморозрахунки з клієнтами та мінімізувати ризик та помилки при розрахунку здачі;
  • дотриматися норм чинного фіскального законодавства;
  • автоматизувати процес ведення обліку та полегшити контроль за роботою підприємства.

В даний час підібрати відповідний касовий апарат досить складно. Всьому провиною великий асортимент і привабливі пропозиції магазинів, які пропонують придбати обладнання за цінами, нижчими від середньоринкових.

Інтернет-магазин Гера-Сервіс - це оптимальне співвідношення ціна-якість. Наші касові апарати 2022 року для ФОП 2 и 3 групи представлені в каталозі https://gera-service.com.ua/ua/fiskalne-obladnannia/kasovi-aparati/, розрізняється не тільки фірмою-виробником та ціною, але й також набором функцій, задачами, що вирішуються, надійністю та тривалим терміном служби.

Ми зробили все можливе, щоб полегшити пошуки для ФОП та розділили каталог на розділи, зробили сайт зручним фільтром для пошуку. На будь-які питання готові відповісти наші досвідчені консультанти.

Щодня послугами компанії користуються десятки магазинів та інших підприємств. Ми пропонуємо повний спектр послуг та надаємо допомогу в реєстрації ККА у податкових службах.

Переваги співпраці з Гера-Сервіс

  • Широкий асортимент торгово-електронної техніки.
  • Безкоштовні консультації та допомога у виборі обладнання для конкретного бізнесу.
  • Офіційна гарантія виробника на модельний ряд касових апаратів.
  • Супутні послуги.

Автоматизувати бізнес-процеси, налагодити облік і не нарватися на санкції фіскальних органів контролю досить просто. Достатньо звернутися до компанії Gera-Service. Ми обладнаємо робочі місця для продавців та запропонуємо найкращі рішення для вашого бізнесу за демократичними цінами.

RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!