Що подарувати улюбленій вчительці?

Тип статьи:
Авторская

2c2100b0.jpgБагато хто з нас хоч і закінчив школу досить давно, але все ж таки любить відвідувати своїх вчителів і вітати їх з усіма святами. Ну а в когось вже є свої діти-школярі, які теж намагаються робити подарунки улюбленим викладачам у їхній день народження, на день вчителя, 8 березня, Новий рік чи якесь інше свято. Спеціально для всіх таких варіантів ми зібрали кілька ідей презентів для вчителів, серед яких ви 100% знайдете ідеальний подарунок для вашої вчительки.

Органайзер

Багато працівників школи віддають перевагу порядку у всьому, тому органайзер стане чудовим презентом для будь-якої вчительки. Завдяки такому простому девайсу вона зможе впорядкувати всі необхідні для роботи предмети, завдяки чому вони завжди будуть доступні їй і не потрібно буде витрачати час на їх пошуки. Причому вчитель може як залишити органайзер на робочому місці, так і забрати його додому і використовувати його для різних цілей там.

Флораріум

Класичним подарунком на день вчителя та інші подібні свята були і залишаються букети, але якщо ви хочете вибрати щось оригінальніше, то радимо вам зупинити свій вибір саме на цьому варіанті. Флораріум - це спеціальний акваріум, в якому містяться необхідні добрива і самі рослини, які буде вирощувати ваша вчителька. Вже через деякий час у неї буде своя власна оригінальна композиція, якою вона зможе хвалитися серед своїх колег та подруг.

Враження

Для того, щоб справді здивувати улюблену вчительку, варто вибрати не щось матеріальне, а щось, що подарує їй нові навички, емоції та незабутні враження. Для цього вам потрібно придбати сертифікат на https://www.bodo.ua/podarki/uchitelyu/, підібрати яскраве упакування та вручити його викладачеві. Ну а вчителька вже зможе з його допомогою відвідати майстер-клас гончарства, сходити в спа-салон, покататися на конях, політати в аеротрубі, навчитися створювати скульптури, повечеряти в рибному ресторані, відвідати етно фотосесію та зробити ще багато цікавих речей.

Флешка або жорсткий диск

Один із найбільш очевидних та практичних варіантів для подарунка вчителю, адже викладачам доводиться готувати багато матеріалу та його десь треба зберігати. Крім того, на флешці або жорсткому диску вчителька може зберігати не тільки робочі файли, а й особисті, наприклад, фотографії, фільми, улюблену музику, різні презентації тощо. За бажання ви можете дарувати ці девайси в якомусь оригінальному виконанні та з гарним дизайном. тоді презент буде виглядати ще цікавіше.

Термокухоль

Ще один подарунок, який стане у нагоді вашій вчительці. Адже завдяки такому гуртку вона зможе будь-якої миті насолодитися улюбленим чаєм, кавою або какао. Звичайно ж, такий девайс вона зможе використовувати не лише на роботі, а й удома, під час прогулянок, поїздок, на дачі, на конференціях тощо. Хорошим рішенням буде подарувати їй іменний кухоль, тоді такий презент точно припаде вчительці до душі.

Завжди потрібно пам'ятати про своїх вчителів, адже саме вони дають нам усі необхідні знання, завдяки яким ми й виростаємо тими, хто ми є!

RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!