Де можна зробити ДНК-тести та діагностику у Києві?

Тип статьи:
Авторская

Призначення аналізу на ДНК тест має за мету досліджувати і передбачити, які властивості характерні для генів і які спадкові особливості можуть позначитися. Особливо актуальними є подібні призначення для пар, які знаходяться на стадії планування поповнення сім'ї. Завдяки сучасним прогресивним можливостям вдається передбачити багато складнощів у майбутньому розвитку малюка.

Також генетичні аналізи здатні допомогти у виявленні проблем невиношування плоду. У клініках Києва на сьогодні ви можете замовити аналізи на виявлення вад у розвитку майбутнього немовляти.

Навіщо необхідно робити аналізи в ДНК лабораторії?

Існує ряд класичних ситуацій, коли можуть бути запропоновані генетичні аналізи. До таких варто віднести випадки, коли в сімейній історії майбутніх батьків було зафіксовано генетичні захворювання. Жінкам, які вирішили стати мамами віком понад 35 років, генетичні тести призначають в обов'язковому порядку, адже ризик народити дитину з відхиленнями, на жаль, зростає. Також, якщо сімейна пара мала досвід народження дитини із генетичними відхиленнями, лікар може призначити відповідні аналізи при плануванні наступної вагітності.

Варто врахувати і різні негативні фактори зовнішнього середовища, які могли б впливати на жінку в період вагітності. Це можуть бути рентгенівське та радіаційне випромінювання. Факторами ризику стають алкоголь, наркотики та медикаменти різних видів.

Генетичні аналізи в лабораторії можуть знадобитись, якщо під час вагітності жінка перенесла краснуху або токсоплазмоз. Факторами ризику стають випадки грипу, ГРВІ та вітряної віспи.

Також варто провести додаткові тести, якщо у жінки були випадки народження мертвих немовлят або вагітність завмирала на різних термінах. Лікар може надіслати майбутню маму на додаткове обстеження, якщо на це вказують результати УЗД.

ДНК тест на батьківство від Інституту Генетики Репродукції дає відповіді на ваші запитання

На сьогодні подібні аналізи проводяться найактивніше в таких напрямках:

  • тести, що визначають кровну спорідненість (батьківство, материнство, сумісність);
  • встановлення рівня схильності до певних захворювань;
  • пошук у організмі збудників інфекційної природи;
  • необхідність відтворення генетичного паспорта.

Проведення аналізів та отримання результатів тестів не займає багато часу. На сьогодні це відносно невеликі терміни. Пацієнтам гарантується анонімність. Ціни на аналізи в ДНК лабораторії клініки IGR дивіться за посиланням https://igr-lab.com.ua/genetichni-doslidzhennya1/molekulyarno-genetichni-doslidzhennya.

RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!